• Meer weten?

  Voor al uw vragen bel 0416 374661 of maak meteen online een afspraak!

  Online afspraak !

 • Komt u voor de eerste keer in de salon dan starten we met het invullen en bespreken van het intake formulier.
   
  Met behulp van een huidkaart krijgt u uitleg over de werking van de huid, het verschil tussen huidverzorging, huidverbetering en anti-aging, en mijn werkwijze. Na een grondige huidanalyse bespreken we uw wensen. U krijgt een eerlijk advies over wat u kan verwachten en hoe u uw huid kan verbeteren. Aansluitend starten we met een behandeling welke voor uw huid geschikt is.
   
  Tijdens de behandeling krijgt u advies en uitleg over de producten die u thuis gaat gebruiken en handige tips. We maken een vervolgafspraak.
   
  Afhankelijk van uw wensen, huidverzorging, huidverbetering of anti aging, gaan we samenwerken om de huid in een topconditie te krijgen. De dagelijkse thuisverzorging en de behandelingen in de salon kunnen er voor zorgen dat huidveroudering met 82% vertraagt en uw huidprobleem wordt aangepakt. Voor ieder huidtype wordt er gezocht naar een oplossing aangepast aan uw wensen en budget. De behandelingen in de salon ondersteunen en versterken de producten die u thuis gebruikt. Dat betekent dat de verzorging thuis zeer belangrijk is.
   
  We gaan voor resultaat en daar horen de allerbeste producten van !QMS bij, deze zijn van de hoogste kwaliteit en het beste wat op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
   
  Graag zie ik u in de salon en werk samen met u naar een mooie gezonde huid in topconditie!

   

  Voor al uw vragen bel 0416 374661 of maak meteen online een afspraak!

   

  Online afspraak !